PowerPlaat

SERA pakt PowerPlaat met She Kissed Me First

today27 mei 2022 153

Achtergrond
share close

Ze trad op met Justin Bieber, zong op de verjaardag van Cristiano Ronaldo en nu heeft ze de PowerPlaat te pakken op JEY. We hebben het natuurlijk over zangeres SERA. De hele week hoor je haar extra vaak met haar nieuwe liedje ‘She Kissed Me First’.

Nog niet zo lang geleden droomde Sera de Bruin nog van een eigen frietzaak. Inmiddels heeft ze het roer omgegooid en wil graag een internationale carrière als artiest. In 2021 bracht ze haar eerst single uit, genaamd ‘Only Us’. Dit liedje werd meteen een hit en is ook veel op JEY gedraaid.

Na Take A Chance, haar tweede single, was het tijd voor een opvolger. En deze is er nu! She Kissed Me First heet het liedje en gaat over twee meiden die verliefd op elkaar worden. SERA wil met dit liedje vooral duidelijk maken dat je jezelf niets moet aantrekken van wat anderen vinden.

Voor deze single werkte de Bruin samen met Lil’ Eddie. Hij werkte eerder samen met onder andere Rita Ora, Robbie Williams, Jennifer Lopez, Jason DeRulo en Usher. De productie van het liedje, werd gedaan door Project Money en Bas van Daalen.

Geschreven door Redactie

Rate it
0%